Nordis Group transformă viziunea în realitate.

Nordis este un grup de firme cu capital exclusiv românesc, având 12 ani de experiență pe piața de real estate. Format din 6 entități, își desfășoară activitatea în următoarele domenii: industrie hotelieră, dezvoltare imobiliară, construcții, consultanță imobiliară, arhitectură și administrare imobile.

Valorile care definesc Nordis sunt inspirate din valorile conducerii și ale oamenilor care formează echipa, din experiența profesională în domeniul imobiliar și principiile care i-au dat identitate companiei până astăzi.

Ne-am propus să ridicam standardele existente pe piața imobiliară. Ne adaptăm în fiecare zi și integrăm soluții noi și moderne pentru fiecare proiect.

Fiecare ansamblu Nordis Residence are la bază pasiunea și determinarea de a fi cei mai buni.

PORTOFOLIU

Nordis Mamaia
Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență circa 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.
Nordis Sinaia
Nordis Sinaia este cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu 164 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.
Nordis Residence Băneasa Lake
Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial construit cu responsabilitate față de mediu ce pune la dispoziția locatarilor săi 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spațioase și locuri de parcare.
Pentru acest ansamblu, Nordis este manager de proiect și reprezentant exclusiv de vânzări.
Nordis Residence Herăstrău Park
Nordis Residence Herastrau Park este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 29 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii. Constructia a fost finalizata in 2018.
Park Residence 5 - Baneasa
Finalizat în 2015, Park Residence 5 este un ansamblu elegant, cu 160 de apartamente, situat în zona Băneasa - Piața Presei Libere. Situat în mijlocul naturii, pe malul lacului Băneasa, complexul oferă o serie de facilități locuitorilor săi: piscină interioară, sală de fitness, sauna, hamam.
Nordis este Consultant și Agent Exclusiv de Vânzări pentru acest proiect.
Park Residences 5 a fost un real succes și a fost vândut în totalitate.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat în eleganta zonă Herăstrau – Șoseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat în 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 și 4 camere.
Cu o arhitectură modernă, finisaje și dotări din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vândut în totalitate de către Nordis.
Pentru acest proiect, s-a oferit consultanță imobiliara încă din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vânzări exclusiv.