nordis-mamaia_logo-orizontala
cam_02_dusk

Cumpără o cameră de hotel! Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență circa 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.

nordis-sinaia_logo-orizontala
sinaia_snow_cam_1b

Cumpără o cameră de hotel în Nordis Sinaia, cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.

nordis-residence-baneasa-lake_logo-orizontala
nordis-residence-baneasa-lake

Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial avangardist situat în zona de nord a Bucureștiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere.

nordis-residence-herastrau-park_logo-orizontala
Nordis Residence - Herastrau Park

Nordis Residence Herăstrău Park este un proiect rezidențial premium, localizat în zona de Nord, Cartierul Francez, ce îmbină preocuparea pentru estetic cu grija pentru funcționalitate, eficiență și protejarea mediului.

Cele 29 de apartamente care alcătuiesc imobilul au câte 2, 3 sau 4 camere, având alocate locuri de parcare în garajul subteran al clădirii.