logonrm

Investeste intr-un Apartament Premium pe malul marii, intr-o locatie exclusivista, in Mamaia Nord. Proiectul nostru Nordis Residence Mamaia Beach, ApartHotel, este atat o achizitie imobiliara, cat si o investitie. Cladire Premium, arhitectura moderna, receptie de Hotel *****, restaurant NUBA, galerie comerciala premium, piscina interioara.

logo-nr-baneasa-lake
camera_2

Nordis demareaza un nou proiect rezidential Nordis Residence – Baneasa Lake.
Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu ce pune la dispozitia locatarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare..

logo-nordis-residence-privighetorilor
dsc_4603_2

Proiectul Nordis Residence – Privighetorilor, este format dintr-un număr de 28 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere, compartimentate eficient, cu suprafețe vitrate generoase, terase și locuri de parcare subterane și exterioare.

nordis_residence
Nordis Residence - Herastrau Park

Arhitectura Nordis Residence este conceputa estetic, cu ambiente spectaculoase gandite pentru viitorii proprietari. Rezultatul este o imagine eleganta, plina de stil si personalitate, reprezentativa pentru zona de Nord a Bucurestiului.