Despre NORDIS

Dezvoltarea imobiliară este o direcție a companiei noastre care s-a modelat în ani de muncă, timp în care ne-am implicat în toate aspectele ce alcătuiesc un proiect imobiliar.

Suntem o echipă cu o experiență considerabilă în dezvoltarea, promovarea, vânzarea, închirierea și administrarea proiectelor imobiliare cu destinație rezidențială sau office.

După 12 ani în care am lucrat cu seriozitate dar si cu multă plăcere pe piața imobiliară premium, am decis să integrăm experiența și cunoștințele acumulate într-un proiect care să cuprindă toate acestea, sub un singur nume – Nordis Residence.

În spatele proiectului Nordis Residence se află pasiunea, imaginația, flexibilitatea și curajul în fața noilor provocări, a întregii echipe, ce reflectă cu acuratețe nevoile și dorințele cumpărătorilor, având la bază interacțiunea pe care echipa noastră a avut-o cu mii de clienți de-a lungul a activității  companiei noastre.

Ne-am propus să ridicăm standardele existente pe piața imobiliară, să le oferim clienților tot confortul de care au nevoie și astfel să merităm încrederea lor. Ne adaptăm în fiecare zi și integrăm soluții noi și moderne pentru fiecare proiect.

Fiecare ansamblu Nordis Residence are la baza pasiunea și determinarea de a fi cei mai buni.

PORTOFOLIU

Nordis Primaverii
Nordis Primăverii este un ansamblu care îmbină un nou nivel de “luxury style” cu cea mai bună locație din București, cartierul Primăverii. Clădirea are 5 etaje, zonă elegantă de recepție și spațiu comercial la parter.
Nordis Mamaia
Nordis Mamaia este cel mai mare hotel de 5***** de pe litoralul Mării Negre din România. Localizat în Mamaia Nord, proiectul se întinde pe o suprafață de peste 70.000 mp, are în componență circa 1000 de camere de hotel, magazine, cinematograf, săli de conferință și cel mai mare SPA dintr-un hotel de pe litoralul românesc.
Nordis Sinaia
Nordis Sinaia este cel mai mare hotel de 5 ***** din Sinaia, cu 240 de camere, restaurant și SPA, situat aproape de cota 1400 și la doar 200 de metri de Gondola către pârtiile de ski.
Nordis Residence Băneasa Lake
Nordis Residence Băneasa Lake este un proiect rezidențial avangardist situat în zona de nord a Bucureștiului. Ansamblul va avea 67 de apartamente cu 2, 3 și 4 camere. Complexul beneficiază de o locație privilegiată, lângă Lacul Băneasa, într-o zonă cu infrastructură total nouă și în apropierea celui mai nou pol de business al capitalei.
High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost Manager de Proiect si este Agent de Vanzari Exclusiv pentru acest proiect.
Ansamblul este vandut in totalitate.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat in eleganta zona Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
Cu o arhitectura moderna, finisaje si dotari din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in totalitate de catre Nordis.
Pentru acest proiect, am oferit consultanta imobiliara inca din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vanzari exclusiv.

.