Nordis vrea să intre direct pe piaţa imobiliară şi construieşte un proiect rezidenţial lângă Herăstrău

În 2016, agenţia imobiliară Nordis a lansat marca proprie de apartamente, Nordis Residence, sub care va realiza  ansambluri rezidenţiale cu număr redus de apartamente, amplasate în zona de nord a Capitalei, cu finisaje de calitate si materiale tip “green building” dar şi facilităţi pentru locatari – saună, sală de fitness etc. Primul proiect imobiliar  este Nordis Residence – Herăstrău Park, din care s-au vândut deja 70% din apartamente în fază de proiect, potrivit datelor companiei. Pentru viitor, sub brandul Nordis Residence urmează a se mai construi şi vinde cel puţin două proiecte rezidenţiale: Nordis Residence- Otopeni şi Nordis Residence- Străuleşti, cu un total de 48 de apartamente.

În prezent, în afară de Nordis Residence Herăstrău-Park, Nordis mai are la vânzare apartamente în două ansambluri rezidenţiale: High Residence şi Park Residences 5.

Sursa: http://www.zf.ro/constructii-imobiliare/nordis-vrea-sa-intre-direct-pe-piata-imobiliara-si-construieste-un-proiect-rezidential-langa-herastrau-16029340