Despre NORDIS

Dezvoltarea imobiliara este o directie a companiei noastre care s-a modelat in ani de munca, timp in care ne-am implicat in toate aspectele ce alcatuiesc un proiect imobiliar.

Suntem o echipa cu o experienta considerabila in dezvoltarea, promovarea, vanzarea, inchirierea si administrarea proiectelor imobiliare cu destinatie rezidentiala sau office.

Dupa peste 10 ani in care am lucrat cu seriozitate dar si cu multa placere pe piata imobiliara premium, am decis sa integram experienta si cunostintele acumulate intr-un proiect care sa cuprinda toate acestea, sub un singur nume – Nordis Residence.

In spatele proiectului Nordis Residence se afla pasiunea, imaginatia, flexibilitatea si curajul in fata noilor provocari, a intregii echipe, ce reflecta cu acuratete nevoile si dorintele cumparatorilor, avand la baza interactiunea pe care echipa noastra a avut-o cu mii de clienti de-a lungul a activitatii companiei noastre.

Ne-am propus sa ridicam standardele existente pe piata imobiliara, sa le oferim clientilor tot confortul de care au nevoie si astfel sa meritam increderea lor. Ne adaptam in fiecare zi si integram solutii noi si moderne pentru fiecare proiect.

Fiecare ansamblu Nordis Residence are la baza pasiunea si determinarea de a fi cei mai buni. Va invitam sa rasfoiti cateva dintre proiectele noastre.

Nordis Premium Properties
Rent Apartament Bucharest
Apartamente Herastrau
Administrare de imobile

PORTOFOLIU

Nordis Residence - Herastrau Park
Nordis Residence este un proiect rezidential Premium, ce imbina preocuparea pentru estetic cu grija pentru functionalitate, eficienta si protejarea mediului. Cele 23 de apartamente care alcatuiesc imobilul au cate 2, 3 sau 4 camere, avand alocate locuri de parcare in garajul subteran al cladirii. Proiectul a fost vandut in intregime. Acesta este primul proiect Nordis in calitate de dezvoltator.
High Residence - Soseaua Nordului
High Residence este un proiect unic, spatios, exclusivist, finalizat in 2016. Format din 34 de apartamente de lux, ansamblul este situat in zona Herastrau - Soseaua Nordului, Finisajele si dotarile sale apartin clasei premium, imobilul avand, de asemenea,atributele unei cladiri verzi.
Nordis a fost Manager de Proiect si este Agent de Vanzari Exclusiv pentru acest proiect.
Ansamblul a fost un real succes si este vandut in totalitate.
Nordis Residence - Privighetorilor
Nordis Residence - Privighetorilor este un proiect premium cu 28 de apartamente de 2, 3 si 4 camere, impartite functional. Situat in zona Baneasa - Iancu Nicolae, proiectul a fost finalizat in anul 2018. Cladirea a fost construita cu responsabilitate fata de mediul inconjurator.
Nordis Residence - Baneasa Lake
Nordis Residence – Baneasa Lake este un proiect rezidential construit cu responsabilitate fata de mediu ce pune la dispozitia locatarilor sai 67 de apartamente cu 2, 3 si 4 camere, toate acestea beneficiind de terase spatioase si locuri de parcare.
Pentru acest ansamblu, Nordis este manager de proiect si reprezentant exclusiv de vanzari.
Park Residence 5 - Baneasa
Finalizat in 2015, Park Residence 5 este un ansamblu elegant, cu 160 de apartamente, situat in zona Baneasa - Piata Presei Libere. Situat in mijlocul naturii, pe malul lacului Baneasa, compexul ofera o serie de facilitati locuitorilor sai: piscina interioara, sala de fitness, sauna, hamam.
Nordis este Consultant si Agent Exclusiv de Vanzari pentru acest proiect.
Park Residences 5 a fost un real succes si este vandut in totalitate.
Park Residences 4 - Herastrau
Localizat in eleganta zona Herastrau – Soseaua Nordului, Park Residences 4 este un proiect finalizat in 2013, fiind compus din 24 apartamente cu 1, 2, 3 si 4 camere.
Cu o arhitectura moderna, finisaje si dotari din clasa premium, ansamblul Park Residences 5 s-a bucurat de un real succes, fiind vandut in totalitate de catre Nordis.
Pentru acest proiect, am oferit consultanta imobiliara inca din faza de proiect a ansamblului, Nordis fiind agent de vanzari exclusiv.